Str. Piatra Craiului 13, Com. Brazi, Sat Negoiesti, Prahova
0726.115.106 office@pikanore.ro

Despre noi

SC PIKANORE SRL este o companie tanara si dinamica, fiind formata din 25 de salariati de inalt  nivel, calificati, si cu o vasta experienta in domeniul infrastructurilor si demolarilor.  Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in 2004, SC PIKANORE   SRL a ajuns astazi o firma de prestari servicii apreciata de multa lume (facand fata cu succes concurentei acerbe) deoarece raspunde cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. In anii în care compania a activat pe piaţa românească, am reuşit să ne facem cunoscuţi prin seriozitate, atât ca integratori de soluţii, cât şi ca distribuitori de servicii complete de demolare si ecologizare.

  • Obiective

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri.

  • Parteneriat

Pentru reuşita unui parteneriat în cadrul organizaţei noastre este nevoie de o structură asemănătoare. Astfel ,  in necesitatea largirii bazei de mijolace fixe, pentru a acopri lucari urgente sau coplexe s-a creat o strasa colaborare intre S.C. Woma Ecoserv Cosntruct S.R.L. si S.C. PIKANORE S.R.L., firme cu actionariat comun.

  • Profesionalism

Orice tip de demolare indiferent de tipul de dificultate mic-mediu-mare,ecologizare securizare in deplina siguranta,societatea noastra nefiind implicata de-a lungul anilor in nici un accident de munca sau de alta natura.

  • Recomandare

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi.

Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al unei constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a demolarii unui imobil, cladiri, instalatii, depozit, etc,  fie ca este vorba de infrastructura, scurgeri si canalizari, fie ca este vorba de ecologizarea zonei si valorificarii/eliminarii finale produselor reziduale, inclusiv a solurilor infestate.